• Spotify - Círculo Negro
  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Círculo Negro

Història d’un viatge en bicicleta.

 

Sempre ens ha perseguit l'amarga sensació de que la humanitat camina allunyada dels cicles naturals de la vida. I en aquest tarannà implacable és difícil trobar l'equilibri entre allò necessari o prescindible, i sovint ens refugiàvem a les muntanyes com si aquells paisatges terapèutics tinguessin la resposta. 

 

Tot va començar el gener de 2016, quan només amb bitllet d'anada, 5 maletes i dos gossos vam anar a viure al Brasil. Amb una sensació com a mínim estranya, vam deixar les nostres feines, la nostra família i el nostre entorn, per endinsar-nos en el món de la bioconstrucció i la permacultura en un petit terreny a l'interior de Bahia. Volíem obrir nous horitzons i canviar de rumb. 

Ens reorganitzem a la Favela de Itapuã, a casa d'una tieta de la Júlia, de les 20 que té i encara no coneixem. Després d'estudiar múltiples possibilitats, recorrem els 500km que ens separen de Juazeiro da Bahia, la nostra nova llar, amb en Fabio, que és dedica a transportar cocos de Petrolina a Salvador quatre vegades per setmana amb un camió vermell. Després de dotze hores de suplici per carreteres monstruoses, arribem a la petita casa "abandonada" que la mare de la Júlia va heretar de la seva àvia, no de sang, sinó la que la va cuidar durant la seva infància. 

 

Buscàvem reconectar-nos amb la natura però al poc temps vam percebre que aquell poble rural i senzill que ella recordava de quan era petita ja no existia. Havíem creuat l’oceà, estàvem on volíem estar i, malauradament, la vida moderna havia arribat abans que nosaltres. 

 

És llavors quan et preguntes, què ha canviat? 

Espanta pensar que ho has canviat tot per en realitat no ha canviat res. 

 

Van passar varis mesos fins que vam adonar-nos que estàvem perseguint un somni que feia temps que havia deixat d’existir. Els vells fantasmes tornaven a aparèixer i, amb ells, la frustració i el desencís. De nou, sentíem que se'ns escapava la vida i vam decidir sortir a buscar-la. 

Tota transformació começa i acaba en un mateix, la primera lliçó de les moltes que ens va donar el camí, durant els següents 24 mesos. 

 

Així va començar aquesta petita gran bogeria. Amb una setmana vam comprar dues bicicletes, vam construir dos carros, vam agafar la guitarra i els nostres dos gossos i vam marxar.

 

Totes les històries mereixen ser explicades i nosaltres volem cantar la nostra. 

PEDALANT ENDINS

 
 

Halley Records

edmond@halleyrecords.com

PR - Marc Isern       marc@halleyrecords.com

www.halleyrecords.com

Política de privacitat. Copyright © 2018 Marcel Lázara i Júlia Arrey - Tots els drets reservats. Disseny web: Júlia Arrey - Il·Lustracions: Ana Beatriz Reina

Maria Blay

+34 934 073 838 / +34 686 139 695

maria@exits.cat

www.exits.cat